TALENTONTWIKKELING

Ontdek jouw talenten

BOOST je talent (jongvolwassenen)

Herken je dat? Dat er zoveel te kiezen is, dat je het soms niet meer weet? In de wereld van nu lijkt de ‘sky the limit’ en worden we dagelijks overspoeld met informatie en mogelijkheden. Tegelijkertijd kun je druk ervaren van alles wat je denkt dat je moet en wat je wil.

Maar wat past nou echt bij jou? En: Wat is goed voor jou? Wij helpen je graag om deze vragen te beantwoorden en dat doen we op een unieke manier: namelijk door jouw talenten te meten die van nature in jou aanwezig zijn, diep verankerd in je eigen lichaam! Klinkt misschien een beetje vaag, maar we beloven je dat het je verhelderende inzichten zal geven. Wij geloven namelijk dat jouw wereld een stuk overzichtelijker wordt als jij je talenten kent en goed weet in te zetten. Daarnaast draagt het op een positieve manier bij aan persoonlijke groei.

Hoe we dat doen? We nemen een lichaamsgericht assessment bij je af. Daarbij meten we volgens de principes van VerticalQ niet alleen talenten die in je hoofd zitten (denk bijvoorbeeld aan je denk,- en analytisch vermogen), maar ook die in je hart en buik. Het blijkt namelijk dat ons gedrag ook beïnvloed wordt door dat wat je hart en buik je hoofd vertellen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het gevoel van verliefdheid of dat je onderbuikgevoel je vertelt dat iets niet klopt.

We gaan dus samen aan de slag om jouw talentenprofiel te leren kennen. Op een positieve manier gaan we op zoek naar wat jou uniek maakt.

TALENTONTWIKKELING

INDIVIDUELE METING INCLUSIEF
TERUGKOPPELING EN RAPPORT
(DUUR: 2,5 UUR)

ONLINE NAGESPREK (DUUR: 30
MINUTEN)

NB: DOE JE DIT ASSESSMENT LIEVER SAMEN MET IEMAND ANDERS? GOED NIEUWS, DAN KRIJG JE KORTING! DM ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM DIT ASSESSMENT ONDERDEEL UIT TE LATEN MAKEN VAN EEN INDIVIDUEEL COACHINGSTRAJECT BESTAANDE UIT 6 SESSIES. VRAAG HIERVOOR NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

LOCATIES: AMSTERDAM EN OMSTREKEN

To top